Putovanja i horoskop – koja je vaša idealna destinacija?

Putovanja i horoskop – koja je vaša idealna destinacija? Osobine horoskopskih znakova mogu utjecati na izbor zemalja koje biraju za  putovanja. Pročitajte što  horoskopski znak govori o tome koja je vaša savršena destinacija za putovanje.


 Jarac je zemljani znak i naviše voli boraviti u prirodi. Pripadnici ovog znaka vrlo često nose posao na odmor. Zato je  aktivni odmor  idealan za Jarca koji voli stalno biti u pokretu. Destinacija kao stvorena za Jarca je Mexico.

 Vodenjak  stalno voli biti u pokretu. Ne može dugo izdržati na jednom mjestu. A opet na isto mjesto može se vraćati godinama,  kako bi ga bolje upoznao. Vodenjaci su neovisni i uporni. Grupna putovanja nisu na njih. Najviše ih vesele putovanja u daleke zemlje, a idealna destinacija  je Tajland.

  Ribe su maštovite i uvijek u potrazi za zabavom. Vole neobična putovanja i destinacije na kojima se mogu dobro provesti. Svi pripadnici ovog znaka neće odbiti put u Portugal.

Za pripadnike znaka Ovna ne postoji klasičan odmor u kom netko miruje. Ako nema akcije, oni će se umoriti. Sadržaji trebaju biti zanimljivi s dosta kretanja i izazova. Boravak u prirodi također, ali ne pasivan, nego u stilu istraživača. Ekipa s kojom Ovan ide na putovanja treba biti jednako poduzetna kao i on. Voli otkrivati nepoznata područja. Destinacija za ovnove je Island.

Bik je hedonista posjetit će svaki restoran na koji naiđe, a na odredište će stići s dva dana zakašnjenja i pet kilograma viška. Ne voli nigdje žuriti, stoga se on na put sprema polako, dovodeći do ludila ostale suputnike. U Južnoj Africi bik bi se savršeno odmorio.

 Blizanci vole ići s jedne destinacije na drugu,  s otoka na otok ili s jednog povijesnog mjesta na drugo. Zato su male zemlje s puno otoka  idealne za ovaj znak. Hrvatska nudi sve sto blizancima treba za idealan godišnji odmor.

Rak je pomalo zbunjen. Teško mu je zamisliti out bez  Google karti , ali jako dobro pamti gdje je dobro jeo. Ne boji se u pustiti u avanturu i izgubiti,  to ga ne opterećuje, predstavlja  mu izazov. Nepal je zemlja po kojoj bi Rak uvijek rado lutao.

 S Lavom nikad nije dosadno. Voli glazbu, nove zemlje i vrlo je zabavan suputnik. Njegov  izbor nikako nije petodnevno ležanje na plaži kakvog resorta. Treba pokret, partijanje i voli gradove.

  Djevice vole sve detaljno isplanirati. Vole daleke zemlje, dugačka putovanja, zanimljive kulture i izazove, ali uvijek su dobro informirane. Biciklističke ture, road tipovi i učenje novih vještina? Sve ovo odlično je za Djevicu koja će to sve jedva čekati organizirati. Idealna destinacija – Cuba.

 Vage su putnici bez puno briga. Potpuno su puštene i mirne, a vole posjećivati galerije, kazališta i koncerte. Uživaju u velikim gradovima. Ne zanimaju ih gužve na plažama i rijetko se tamo zadržavaju. SAD prava je destinacija za Vage.

Škorpioni za potpuni užitak trebaju destinaciju na kojoj će se skroz isključiti iz svakodnevice. Vole prirodu i aktivan odmor, ali i nisu previše zainteresirani za istraživanje. Rado će se prepustiti iskusnom vodiču. O odmoru na Šri Lanki mašta svaki pripadnik ovog znaka.


Strijelci su stalno u potrazi za nečim novim i zanimljivim. Uvijek samostalno istražuju. Strijelci su gurmani i rado se upuštaju u upoznavanje destinacije kroz hranu. Vole biti dio nove kulture i upoznavati ljude. Guatemala je pravi izbor za Strijelce.

Comments

Popular posts from this blog

Par razloga zbog kojih bismo trebali više putovati!

Podignimo samopouzdanje na viši nivo!

Ovaj domaći eliksir će vam toliko popraviti krvnu sliku da ćete se i sami iznenaditi!