Top 10 destinacija za ljetni odmor-najbolja ljetovališta..

Predstavljamo vam deset najboljih europskih destinacija za ljetovanje . Ako tražite odlične europske destinacije za putovanja ove godine molimo vas da pogledate naše preporuke. Ukoliko želite besplatnu ponudu za ljetovanje na ovim mjestima možete provjeriti našu kategoriju jeftina europska putovanja ili nam ostavite komentar s upitom za ponudu. Za najbolji izbor letova preporučujemo stranicu Skyscanner, a za smještaj prepručujemo Booking.com.

Credits: Blunker/Depositphotos/Malta

1) Malta
Malta je odlična destinacja za budžet putovanje i odlično mjesto za romantično bračno putovanje. Savršen izbor za sve one koji žele upiti kulturu, probati odličnu gastro ponudu, a opet žele i kvalitetne plaže i osamljene te vrlo romantične uvale. Provjerite cijene hotela na Malti klikom ovdje – Hoteli na Malti.

2) Zakynthos, Grčka
Kristalno čisto i nevjerojatno plavo more uz savršen bijelo – zlatni pijesak nešto je što morate iskusiti. Posjetite Zakynthos i njegovu predivnu plažu Navagio. Zakynthos je savršen izbor za romantično putovanje, odlične plaže, romantična atmosfera i odlični hoteli koji nude i all inclusive usluge.

3) Mallorca
Otok sa savršenom klimom, predivnim uvalama i još ljepšim plažama. Mallorca i njezino kristalno čisto more pravi su izbor za ljetovnje ove godine. Mallorca je savršen izbor za rent-a-car i vožnju kroz otok, istraživanje, putovanje koje će uključivati predivne plaže, road trip, odličnu ponudu vina, pršuta i sireva te velik izbor zabave za kasno u noć. Za boravak na Mallorci preporučujemo HOTEL RODES.

4) Algarve, Portugal
Jedno od najslikovitijih mjesta Portugala je redivni Algarve. Jedno od rijetkih mjesta Europe gdje se možete kupati u Atlantskom oceanu. Odličan izbor za ljubitelje ronjenja, skokova u vodu i istraživanja.

5) Sicilija
Predivna Sicilija ima na desetke mjesta koja trebate posjetiti pa preporučujemo boravak od barem 7 dana i istraživanje cijelog otoka. Provjerite ponude za Siciliju klikom ovdje – Putovanja na Siciliju.

6) Lefkada, Grčka
Predivna Lefkada pravo je mjesto za hedonistički raj uživanja na plaži, izležavanja na ležaljkama i uživanja i morskim radostima.

7) Ibiza
Predivna Ibiza druga je najpopularnija destinacija španjolskih otoka zahvaljajući svojim predivnim plažama, ali i odličnom izboru noćnog života. Trenutno možete kupiti avionsku kartu iz Venecije za Ibizu već od 39 eura. Ryanaira ustupa odličan izbor ponuda za putovanja na ovaj predivan otok.

8) Tenerife
Uvjerljivo najudaljenije mjesto našeg popisa. Doslovno raj na Zemlji, zahvaljujući predivnoj klimi, Atlantskom oceanu, prirodi, plažama i ostalim atrakcijama. Pogledajte najnovije ponude za putovanja na Tenerife i pogledajte budžet smještaj koji preporučujemo – Hotel Tejuma

9) Cipar
Cipar je jedna od onih destinacija koje bi trebale imati više posjetitelja s naših područja. Predivne rajske plaže, bijeli pijesak i odlični resorti dobar su razlog za posjetite ovo predivno mjesto.

10) Santorini
Zadnji na ovom popisu, ali sigurno jedan od pet najboljih destinacija s ovog popisa. Santorini preporučujemo ljubiteljima romantike, osamljenih vila i čudnovatih plaža. Ovje možete pronaći žutu, crvenu, ali i crnu plažu. Za najpovoljniji boravak na Santoriniju garantiramo ako kliknete ovdje – Hotel John & Katerina.

Comments

Popular posts from this blog

Par razloga zbog kojih bismo trebali više putovati!

Podignimo samopouzdanje na viši nivo!

Ovaj domaći eliksir će vam toliko popraviti krvnu sliku da ćete se i sami iznenaditi!